Nederland      Recepten van Janice    







 




                                  Peultjesmelange met notendressing         



  
IngrediŽnten:

75 gr haricots verts
75 gr peultjes
75 gr sugarsnaps
25 gr pecannoten
3 eetlepels walnootolie
1 1/2 eetlepels citroensap
1/2 theelepel mosterd
1 theelepel honing
zeezout en vers gemalen peper
75 gr tuinerwten uit de diepvries

Bereidingswijze: Haricots verts, peultjes en sugarsnaps schoonmaken.
Pecannoten in een droge koekenpan roosteren en dan grof hakken.

In een ruime schaal de dressing kloppen van honing, mosterd, olie en citroensap. Op smaak brengen met zout en peper.

In een pan ruim water met zout aan de kook brengen. Sugarsnaps ca. 2 minuten koken en daarna de haricots verts, peultjes en de bevroren erwten toevoegen. Water opnieuw aan de kook brengen en nog ca. 3 minuten laten koken, tot alle peulvruchten beetgaar zijn.

Groenten in een vergiet laten uitlekken en door de dressing scheppen. Pecannoten erover strooien.





Serveertip:


Eet smakelijk !




         Naar boven