Griekse recepten van Janice 

Pitabroodje met garnalen

IngrediŽnten:

200 gr verse spinazie
1 gesnipperde sjalot
1 Ĺ eetlepel olie
100 gr rose garnalen
1 hard gekookt ei
2 eetlepels pijnboompitten
pitabroodjes
knoflooksaus of tzatziki
Bereidingswijze: Roerbak in 1 Ĺ eetlepel olie de gehakte spinazie met de sjalotjes.

Bak de pijnboompitten in een droge koekenpan een paar minuutjes totdat deze licht bruin zijn.
Pel het hardgekookte ei en snijd deze in kleine stukjes.

Voeg de roze garnalen, het ei en de pijnboompitten toe aan de spinazie en bak ze al omscheppend 2 minuten mee.

Vul de pitabroodjes met dit heerlijke mengsel.

Serveertip: Dit is een heerlijk lunchgerecht!
Serveer dit met knoflooksaus of tzatziki.

Kali orexi !